Досвід консервативного лікування собак за аваскулярного некрозу голівки стегнової кістки - Масліков, Сергій Миколайович; Maslikov, Sergei; Maslikov, S.; Maslikov, S. N.; Maslykov, S. M.; Вакулик, Вячеслав Володимирович; Vakulik, Vyacheslav; Vakulyk, V. V.; Vakulik, V. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
Проведені дослідження підтверджують певну ефективність консервативного лікування собак за аваскулярного некрозу голівки стегнової кістки. Треба погодитися з тим, що за повного відновлення структурної організації голівки та шийки стегнової кістки їх первинна форма не відновлюється. The performed studies confirm a certain effectiveness of conservative treatment of dogs for avascular necrosis of the femoral head. We must agree that when the structural organization of the head and neck of the femoral bone is restored, their primary form is not restored.
Experience of conservative treatment of dogs for avascular necrosis of the femoral head
Масліков Сергій Миколайович https://orcid.org/0000-0003-1353-3968
Keywords: голівка стегнової кістки; femoral head; собака; dog; лікування; treatment; аваскулярний некроз; avascular necrosis