Вплив елементів технології вирощування на продуктивність гірчиці білої в умовах фермерського господарства «ТАНДЕМ ПЛЮС» Синельниківського району Дніпропетровської області - Горпинич, Роман; Horpynych, Roman (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкти вивчення: агроценози білої гірчиці різних сортів. Мета даної роботи. Виявити найбільш продуктивні для умов степової зони та господарства сорти білої гірчиці, удосконалити технологію вирощування за рахунок оптимізації норми висіву та дози внесення азотних дотацій. Obiekty vyvchennia: ahrotsenozy biloi hirchytsi riznykh sortiv. Meta danoi roboty. Vyiavyty naibilsh produktyvni dlia umov stepovoi zony ta hospodarstva sorty biloi hirchytsi, udoskonalyty tekhnolohiiu vyroshchuvannia za rakhunok optymizatsii normy vysivu ta dozy vnesennia azotnykh dotatsii.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na produktyvnist hirchytsi biloi v umovakh fermerskoho hospodarstva «TANDEM PLIuS» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: гірчиця світла масляниста; hirchytsia svitla maslianysta; жирна олія; zhyrna oliia; ефірна олія; efirna oliia; агротехніка; ahrotekhnika; насіння; nasinnia