Онлайн редактори для монтажу відео зображень - Богун, Анастасія; Bohun, Anastasiia; Пономаренко, Юлія; Ponomarenko, Yuliia; Скочко, Діана; Skochko, Diana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В реаліях сучасних умов функціонування економіки України виробники аграрної продукції все більше впроваджують Інтернет маркетинг, що дозволяє здійснювати комплекс дій, що спрямовані на просування та продаж своєї продукції за допомогою мережних технологій. Мережа Інтернет надає потужні засоби для проведення маркетингової діяльності будь-якого аграрного підприємства. За прогнозами експертів в 2022 році 82% користувацького трафіку мережі буде відведено на відео контент. V realiiakh suchasnykh umov funktsionuvannia ekonomiky Ukrainy vyrobnyky ahrarnoi produktsii vse bilshe vprovadzhuiut Internet marketynh, shcho dozvoliaie zdiisniuvaty kompleks dii, shcho spriamovani na prosuvannia ta prodazh svoiei produktsii za dopomohoiu merezhnykh tekhnolohii. Merezha Internet nadaie potuzhni zasoby dlia provedennia marketynhovoi diialnosti bud-yakoho ahrarnoho pidpryiemstva. Za prohnozamy ekspertiv v 2022 rotsi 82% korystuvatskoho trafiku merezhi bude vidvedeno na video kontent.
Onlain redaktory dlia montazhu video zobrazhen
Keywords: монтаж відео зображень; montazh video zobrazhen; онлайн редактори; onlain redaktory; відео контент; video kontent; маркетингова діяльність; marketynhova diialnist