Податкові зміни при наданні благодійної допомоги під час дії військового стану в Україні - Атамас, Олександр Петрович; Atamas, Oleksandr; Атамас, І.О.; Atamas, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуто податкові зміни при наданні благодійної допомоги під час дії військового стану в Україні. Rozghlianuto podatkovi zminy pry nadanni blahodiinoi dopomohy pid chas dii viiskovoho stanu v Ukraini.
Tax changes in the provision of charitable assistance during martial law in Ukraine
Keywords: військовий стан в Україні; viiskovyi stan v Ukraini; благодійна допомога; blahodiina dopomoha; податкові зміни; podatkovi zminy