Проблема ризику в теоретичних і прикладних дослідженнях: природа, фактори, аспекти прояву та впливу на фінансово-економічну безпеку підприємства - Штепа, В.; Shtepa, V.; Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesia (My University, 2020)
Визначено проблему ризику в теоретичних і прикладних дослідженнях: природа, фактори, аспекти прояву та впливу на фінансово-економічну безпеку підприємства. На основі проведеного аналізу слід зазначити, що для даного дослідження найбільш прийнятним є визначення ризику як сукупності деструктивних і спонукальних чинників, що впливають на підприємство, яке здійснює свою діяльність в певних ринкових і господарських умовах, так як воно найбільше відповідає поставленим завданням. The problem of risk in theoretical and applied researches is defined: the nature, factors, aspects of display and influence on financial and economic safety of the enterprise. Based on the analysis, it should be noted that for this study the most acceptable is to define risk as a set of destructive and motivating factors that affect the company, which operates in certain market and economic conditions, as it best meets the objectives.
The problem of risk in theoretical and applied research: the nature, factors, aspects of the manifestation and impact on the financial and economic security of the enterprise
Keywords: ризик; risk; фактори; factors; аспекти; aspects; фінансово-економічна безпека; financial and economic security; підприємство; enterprise