Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів - Черних, Світлана Миколаївна; Chernykh, Svetlana; Грекова, Ніна; Grekova, Nina; Петровенко, Володимир Володимирович; Petrovenko, Volodimir (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2016)
Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production.
Possibilities of improving the quality of bakery products
Keywords: Якість хлібобулочної продукції; The quality of bakery products; поліпшувачі; improvers; заміс тіста; dough; клейковина; gluten; технічне обладнання; technical equipment; сировина; raw materials