Обліково-аналітичне забезпечення управління дебіторською заборгованістю підприємства та його удосконалення - Компанієць, Владислав Олександрович; Kompaniiets, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об'єктом кваліфікаційного дослідження є підприємницькі операції, які зумовлюють виникнення дебіторської заборгованості на підприємстві. Предметом кваліфікаційного дослідження є сукупність теоретико- методичних, організаційних та практичних аспектів обліково-аналітичне забезпечення управління дебіторською заборгованістю підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних, організаційних та практичних аспектів обліково-аналітичне забезпечення управління дебіторською заборгованістю підприємства та розробка обгрунтованих рекомендацій з їх удосконалення. Методи дослідження - методи синтезу і аналізу, опису, порівняння, логічного узагальнення, статистичні методи, інформаційне моделювання. Obiektom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye pidpryiemnytski operatsii, yaki zumovliuiut vynyknennia debitorskoi zaborhovanosti na pidpryiemstvi. Predmetom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye sukupnist teoretyko- metodychnykh, orhanizatsiinykh ta praktychnykh aspektiv oblikovo-analitychne zabezpechennia upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh, orhanizatsiinykh ta praktychnykh aspektiv oblikovo-analitychne zabezpechennia upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu pidpryiemstva ta rozrobka obhruntovanykh rekomendatsii z yikh udoskonalennia. Metody doslidzhennia - metody syntezu i analizu, opysu, porivniannia, lohichnoho uzahalnennia, statystychni metody, informatsiine modeliuvannia.
Oblikovo-analitychne zabezpechennia upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu pidpryiemstva ta yoho udoskonalennia
Keywords: дебіторська заборгованість; accounts receivable; облікове забезпечення; accounting; аналітичне забезпечення; analytics; підприємство; enterprise; удосконалення; improvement