Забезпечення безпеки та якості води в тваринництві : нормативно-правові аспекти - Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Милостивий, Роман Васильович; Mylostyvyi, Roman; Milostiviy, Roman; Milostivyiy, Roman; Mylostyvyi, R. V.; Mylostyvyi, Roman V.; Рубан, Наталія Олександрівна; Ruban, N. A.; et al. (Дніпропетровський ДАЕУ, 2017)
У статті проведений аналіз безпеки та якості складу води, що використовується для напування тварин у господарствах за різними нормативно-правовими аспектами. Представлено санітарно-гігієнічну оцінку джерел водопостачання, проаналізовано санітарно-гігієнічні показники безпечності та якості питної води. В статье проведенный анализ безопасности и качества состава воды, которая используется для поения животных в хозяйствах при разных нормативно правовых аспектах. Представлена санитарно-гигиеническая оценка источников водоснабжения, проанализированы санитарно-гигиенические показатели безопасности и качества питьевой воды. In this article conducted a safety analysis and the quality of the composition of water, which is used for watering the animals in the farms under different normative and legal aspects. Is presented sanitary-hygienic assessment of water sources, analyzed hygienic safety parameters and the quality of drinking water.
Безопасность и качество воды в животноводстве : нормативно-правовые аспекты
Providing of safety and quality of water is in stock-raising : normatively legal aspects
Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813
Keywords: ДСанПІН; DSANPIN; питна вода; drinking water; безпека і якість; quality and safety; хімічний склад води; water chemistry; ДСТУ; GOST