Облікове забезпечення відображення виходу готової продукції зернових культур в системі управління аграрними підприємствами - Саванчук, Тетяна Миколаївна; Savanchuk, Tetiana; Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olga (Мукачівський державний університет, 2017)
У статті розглянуто облікове забезпечення відображення виходу готової продукції зернових культур в аграрних підприємствах. Обґрунтовано необхідність удосконалення первинного та поточного обліку готової продукції за її видами. Узагальнено удосконалення первинного обліку виходу готової продукції та обліку її руху в процесі доробки, що дасть можливість підвищити рівень інформаційного забезпечення управління аграрним підприємством. In the article the accounting support of the output of grain crops in agrarian enterprises is considered. The necessity of improvement of primary and current accounting of finished products according to its types is substantiated. The improvement of the primary display of the output of finished products and the reflection of its movement in the process of refinement is generalized, which will enable an increase in the level of information management of the agrarian enterprise.
Аccounting software for displaying the output of finished products of cereal crops within the agrarian enterprises management system
Keywords: готова продукція; finished products; вихід готової продукції; output of the prepared products; сільськогосподарське виробництво; agricultural production; оприбуткування; posting; облік; accounting; управління; management