Обгрунтування конструкційних параметрів змішувача комбікорму - Качалов, Олексій Вячеславович; Kachalov, Oleksii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
У дипломній роботі проведено аналіз сучасного стану питання змішування сипких кормів та визначено схему змішувача, що потребує вдосконалення.U dyplomnii roboti provedeno analiz suchasnoho stanu pytannia zmishuvannia sypkykh kormiv ta vyznacheno skhemu zmishuvacha, shcho potrebuie vdoskonalennia.
Obhruntuvannia konstruktsiinykh parametriv zmishuvacha kombikormu
Keywords: корми; kormy; змішувач; zmishuvach; гвинт; hvynt; потужність; potuzhnist; однорідність змішування; odnoridnist zmishuvannia; питома енергоємність; pytoma enerhoiemnist; питомі експлуатаційні витрати; pytomi ekspluatatsiini vytraty