Екологічний аспект впровадження енергоефективних технологій у м. Дніпро - Василишин, Владислав Валерійович; Vasylyshyn, Vladyslav Valeriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Мета роботи – екологічний аспект впровадження енергоефективних технологій у м. Дніпро. Meta roboty – ekolohichnyi aspekt vprovadzhennia enerhoefektyvnykh tekhnolohii u m. Dnipro.
Ekolohichnyi aspekt vprovadzhennia enerhoefektyvnykh tekhnolohii u m. Dnipro
Keywords: м. Дніпро; m. Dnipro; енегроефективні технології; enehroefektyvni tekhnolohii; енергозбереження; enerhozberezhennia