Проект створення ремонтно-обслуговуючого кооперативу - Плохий, Дмитро Ігорович; Plokhyi, Dmytro (ДДАЕУ, 2023)
В проекті обґрунтовано необхідність створення ремонтного кооперативу районного рівня. Проведено заходи з розрахунку основних параметрів майстерні. Розроблено засоби технічного оснащення майстерні та проведено заходи що до поліпшення умов праці робітників. За результатами розрахунків в проекті обгрунтовано необхідність а техніко-економічна оцінка доцільності використання розробленої технології ремонту агрегатів та машинно-тракторного парку. V proekti obgruntovano neobkhidnist stvorennia remontnoho kooperatyvu raionnoho rivnia. Provedeno zakhody z rozrakhunku osnovnykh parametriv maisterni. Rozrobleno zasoby tekhnichnoho osnashchennia maisterni ta provedeno zakhody shcho do polipshennia umov pratsi robitnykiv. Za rezultatamy rozrakhunkiv v proekti obhruntovano neobkhidnist a tekhniko-ekonomichna otsinka dotsilnosti vykorystannia rozroblenoi tekhnolohii remontu ahrehativ ta mashynno-traktornoho parku.
Proekt stvorennia remontno-obsluhovuiuchoho kooperatyvu
Keywords: сервіс; servis; технічний сервіс; tekhnichnyi servis; кооператив; kooperatyv; ремонтно-обслуговуючі роботи; remontno-obsluhovuiuchi roboty; машино-тракторний парк; mashyno-traktornyi park; майстерня; maisternia; дільниця; dilnytsia