Удосконалення технології вирощування ріпаку озимого в умовах Дніпропетровської дослідної станції Інституту овочівництва та баштанництва Національної академії аграрних наук України - Сумарока, Юлія Василівна; Sumaroka, Yuliya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
У роботі представлено опис впливу різних варіантів строку сівби на ріст і розвиток рослин, особливостей формування структури врожаю та безпосередньо на урожайність і економічну ефективність. За умов досліджень встановлено істотний вплив строків висіву насіння на дані росту і розвитку, також врожайності ріпаку озимого. The paper describes the impact of different sowing dates on plant growth and development, features of crop structure formation and directly on yield and economic efficiency. Under the conditions of research, a significant effect of seed sowing dates on the data of growth and development, as well as the yield of winter oilseed rape.
Improving the technology of growing winter oilseed rape in the Dnipropetrovsk research station of the Institute of Vegetable and Melon of the National Academy of Agrarian Sciences of Ukraine
Keywords: ріпак озимий; winter oilseed rape; строки сівби; sowing dates; врожайність; yield; економічна ефективність; economic efficiency