Кредитна спілка – неприбуткова організація в ринкових умовах господарювання - Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
В статті розглянуто основні аспекти діяльності кредитної спілки. Головною метою кредитної спілки є соціальний та фінансовий захист її членів шляхом надання фінансових послуг за рахунок об’єднання грошових внесків членів та залучення інших коштів. Єдиним завданням спілки є забезпечення найдешевших послуг за рахунок акумульованих у ній фінансових ресурсів. Діяльність КС спрямована не на отримання прибутку, а на надання кредитних та ощадних послуг виключно своїм членам. The article deals with the main aspects of the activities of the credit union. The main objective of the credit union is social and financial protecting its members by providing financial services at the expense of pooling of membership fees and attracting other funds. The only task of the union is providing the cheapest services at the expense of the accumulated in it financial resources. The activities of the COP are aimed not at the profit, but in the provision of credit and savings services exclusively to its members.
Credit union - a non-profit organization in market conditions of management
Keywords: кредитна спілка; credit union; організація; organization; фінансові послуги; financial services; фінансовий ринок; financial market