Озонування заражених комбікормів - Єрмакова, Валентина Олександрівна; Ermakova, Valentina; Єрмаков, Петро Петрович; Ermakov, Petro (Информационно-аналитическое агентство «АПК-Информ», 2017)
Використання озону для зараженого комбікорму, необхідність знезараження комбікормів (озонування)/ The use of ozone for contaminated feed, the need for disinfection of mixed fodders (ozonization)
Ozonization of infected mixed fodders
Keywords: комбікорм; mixed feed; патогенні організми; pathogenic organisms; знезараження комбікормів; digestion of mixed fodders; фунгіцидні властивості; fungicidal properties