Аграрна наука ХХІ століття: реалії та перспективи - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Облік, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою»; «Інформаційні системи і технології»; «Фінанси, банківська справа та страхування»; «Менеджмент і право»; «Менеджмент, публічне управління та адміністрування»; «Економіка»; «Маркетинг».Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Oblik, opodatkuvannia ta upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu»; «Informatsiini systemy i tekhnolohii»; «Finansy, bankivska sprava ta strakhuvannia»; «Menedzhment i pravo»; «Menedzhment, publichne upravlinnia ta administruvannia»; «Ekonomika»; «Marketynh».
Ahrarna nauka ХХІ stolittia: realii ta perspektyvy
Keywords: облік і оподаткування; oblik i opodatkuvannia; інформаційні системи; informatsiini systemy; фінанси та банківська справа; finansy ta bankivska sprava; менеджмент; menedzhment; маркетинг; marketynh