Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2023 - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
У збірнику представлені тези доповідей учасників заочної конференції у авторській редакції за тематиками: полімерне матеріалознавство; хімія та технологія композиційних наноматеріалів; аналітична хімія навколишнього середовища та продуктів агровиробництва; інноваційні технології харчової промисловості; актуальні проблеми синтезу, структури та реакційної здатності органічних та елементоорганічних сполук; електроосадження металічних і полімерних покриттів; захист від корозійного руйнування; лакофарбові та захисні покриття. Матеріали можуть бути корисними для викладачів, науковців, аспірантів, студентів та фахівців у галузі хімії, хімічної технології та агровиробництва. U zbirnyku predstavleni tezy dopovidei uchasnykiv zaochnoi konferentsii u avtorskii redaktsii za tematykamy: polimerne materialoznavstvo; khimiia ta tekhnolohiia kompozytsiinykh nanomaterialiv; analitychna khimiia navkolyshnoho seredovyshcha ta produktiv ahrovyrobnytstva; innovatsiini tekhnolohii kharchovoi promyslovosti; aktualni problemy syntezu, struktury ta reaktsiinoi zdatnosti orhanichnykh ta elementoorhanichnykh spoluk; elektroosadzhennia metalichnykh i polimernykh pokryttiv; zakhyst vid koroziinoho ruinuvannia; lakofarbovi ta zakhysni pokryttia. Materialy mozhut buty korysnymy dlia vykladachiv, naukovtsiv, aspirantiv, studentiv ta fakhivtsiv u haluzi khimii, khimichnoi tekhnolohii ta ahrovyrobnytstva.
Teoretychni ta eksperymentalni aspekty suchasnoi khimii ta materialiv TASKH-2023
Keywords: полімерне матеріалознавство; polimerne materialoznavstvo; хімія та технологія композиційних наноматеріалів; khimiia ta tekhnolohiia kompozytsiinykh nanomaterialiv; аналітична хімія навколишнього середовища та продуктів агровиробництва; analitychna khimiia navkolyshnoho seredovyshcha ta produktiv ahrovyrobnytstva; інноваційні технології харчової промисловості; innovatsiini tekhnolohii kharchovoi promyslovosti; синтез, структура та реакційна здатность органічних та елементоорганічних сполук; syntez, struktura ta reaktsiinoi zdatnosti orhanichnykh ta elementoorhanichnykh spoluk; захист від корозійного руйнування; zakhyst vid koroziinoho ruinuvannia; лакофарбові та захисні покриття; lakofarbovi ta zakhysni pokryttia