Визначення та обґрунтування форм і методів стабільного розвитку наукової роботи кафедри в національній системі науки та інтеграції до європейського дослідницького простору - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubaryk, Olga (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Метою модернізації вищої освіти в Україні є створення такої моделі освітнього процесу, в якій би оптимально поєдналися кращі вітчизняні й зарубіжні традиції. Поєднання гуманістичних традицій української педагогіки та зарубіжного досвіду виховання особистості, здатної до активних самостійних дій, дозволить створити динамічну, мобільну, конкурентоспроможну модель освітньої системи
Definition and substantiation of forms and methods of stable development of scientific work of the department in the national system of science and integration into the European research space.
Keywords: інтеграція; integration; якість освіти; quality of education; модель освітнього процесу; model of educational process