Вплив попередників і мінеральних добрив на урожайність і якість зерна пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агромайстер» Дніпровського району Дніпропетровської області - Дев'ятко, Данило Миколайович; Dev'yatko, Danylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В роботі наведено аналіз системи землеробства в цілому по господарству, а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність пшениці озимої. The analysis of the system of agriculture as a whole on the farm is given in the work, and also the influence of the specified factors on growth, development, productivity of winter wheat is investigated.
Influence of precursors and mineral fertilizers on the yield and quality of winter wheat grain in the conditions of the limited liability company "Agromaister" of the Dniprovsky district of the Dnipropetrovsk region
Keywords: пшениця; wheat; сорт; variety; мінеральне добриво; mineral fertilizer; попередник; precursor; тривалість фази; phase duration; фотосинтез; photosynthesis; структура урожаю; yield structure; урожайність; yield; вміст білка; protein content