Підходи до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства - Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Oleksandr; Демченко, Аліна Віталіївна; Demchenko, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті підходи до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства. Rozghlianuti pidkhody do otsinky rivnia finansovoi bezpeky pidpryiemstva.
Підходи до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; фінансова безпека; finansova bezpeka; оцінка; otsinka