Розробка проекту свинарської ферми з удосконаленням змішувача преміксів - Кулаков, Владислав Андрійович; Kulakov, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
В проекті наведено вступ, приведено розрахунок поголів’я підприємства та його планування, зроблені висновки про необхідність розробки змішувача преміксів. На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розрахунок параметрів змішувача преміксів. Розроблено конструкцію змішувача преміксів. Запропоновано заходи з техніки безпеки при роботі зі змішувачем преміксів. Проведено техніко-економічну оцінку розробленого змішувача преміксів. V proekti navedeno vstup, pryvedeno rozrakhunok poholivia pidpryiemstva ta yoho planuvannia, zrobleni vysnovky pro neobkhidnist rozrobky zmishuvacha premiksiv. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozrakhunok parametriv zmishuvacha premiksiv. Rozrobleno konstruktsiiu zmishuvacha premiksiv. Zaproponovano zakhody z tekhniky bezpeky pry roboti zi zmishuvachem premiksiv. Provedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoho zmishuvacha premiksiv.
Rozrobka proektu svynarskoi fermy z udoskonalenniam zmishuvacha premiksiv
Keywords: свиноферма; svynoferma; премікс; premiks; змішування; zmishuvannia; змішувач преміксів; zmishuvach premiksiv; експлуатаційні витрати; ekspluatatsiini vytraty; ефект; efekt