Удосконалення обліку і аудиту зареєстрованого капіталу та розрахунків з засновниками підприємства - Горбатенко, Віта Володимирівна; Horbatenko, Vita (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вивчено і узагальнено теоретичні та науково-методичні основи обліку та аудиту зареєстрованого капіталу та розрахунків з засновниками на сільськогосподарському підприємстві. Застосування наведених у дипломній роботі рекомендацій дозволить ПП «Вибір» підвищити якість обліку та аудиту зареєстрованого капіталу та розрахунків з засновниками на сільськогосподарському підприємстві і ефективніше використовувати результати своєї діяльності. Vyvcheno i uzahalneno teoretychni ta naukovo-metodychni osnovy obliku ta audytu zareiestrovanoho kapitalu ta rozrakhunkiv z zasnovnykamy na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Zastosuvannia navedenykh u dyplomnii roboti rekomendatsii dozvolyt PP «Vybir» pidvyshchyty yakist obliku ta audytu zareiestrovanoho kapitalu ta rozrakhunkiv z zasnovnykamy na silskohospodarskomu pidpryiemstvi i efektyvnishe vykorystovuvaty rezultaty svoiei diialnosti.
Udoskonalennia obliku i audytu zareiestrovanoho kapitalu ta rozrakhunkiv z zasnovnykamy pidpryiemstva
Keywords: капітал; kapital; активи; aktyvy; розрахунки з засновниками; rozrakhunky z zasnovnykamy; зареєстрований капітал; zareiestrovanyi kapital; облік капіталу; oblik kapitalu; структура капіталу; struktura kapitalu