Організація кормовиробництва: значення і проблеми - Терещенко, Ростислав; Tereshchenko, Rostyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Створення кормової бази яка дасть можливість організувати виробництво продукції тваринницької галузі є досить важливим елементом ефективного господарювання. Stvorennia kormovoi bazy yaka dast mozhlyvist orhanizuvaty vyrobnytstvo produktsii tvarynnytskoi haluzi ye dosyt vazhlyvym elementom efektyvnoho hospodariuvannia.
Orhanizatsiia kormovyrobnytstva: znachennia i problemy
Keywords: кормовиробництво; kormovyrobnytstvo; продукція тваринництва; produktsiia tvarynnytstva; значення і проблеми; znachennia i problemy