Удосконалення механізації заготівлі кормів з розробкою дискової косарки - Марченко, Андрій Ігорович; Marchenko, Andrii Ihorovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Особлива проблема – забезпечення кормозбиральною технікою малих фермерських та підсобних господарств, які б при відповідній державній політиці підтримки могли б активно і ефективно займатися тваринництвом. Ця техніка повинна бути високоефективна і універсальна. Таке рішення дало б можливість швидкого відновлення поголів’я великої рогатої худоби та насичення продовольчого ринку України вітчизняними молоко- та м’ясопродуктами. Osoblyva problema – zabezpechennia kormozbyralnoiu tekhnikoiu malykh fermerskykh ta pidsobnykh hospodarstv, yaki b pry vidpovidnii derzhavnii politytsi pidtrymky mohly b aktyvno i efektyvno zaimatysia tvarynnytstvom. Tsia tekhnika povynna buty vysokoefektyvna i universalna. Take rishennia dalo b mozhlyvist shvydkoho vidnovlennia poholivia velykoi rohatoi khudoby ta nasychennia prodovolchoho rynku Ukrainy vitchyznianymy moloko- ta miasoproduktamy.
Udoskonalennia mekhanizatsii zahotivli kormiv z rozrobkoiu dyskovoi kosarky
Keywords: корма; korma; трави; travy; різальний апарат; rizalnyi aparat; технологія; tekhnolohiia; косарка; kosarka