Вплив якості атмосферного повітря на рівень захворюванності населення в м. Тернопіль - Тарчевська, Поліна Володимирівна; Tarchevska, Polina (ДДАЕУ, 2023)
Метою данної роботи є дослідження взаємозв’язку і впливу якості атмосферного повітря на здоров’я населення. Об'єкт дослідження – викиди атмосферного повітря м. Тернопіль Предмет дослідження – вивчення впливу забруднюючих речовин на рівень здоров’я місцевого населення. Metoiu dannoi roboty ye doslidzhennia vzaiemozviazku i vplyvu yakosti atmosfernoho povitria na zdorovia naselennia. Obiekt doslidzhennia – vykydy atmosfernoho povitria m. Ternopil Predmet doslidzhennia – vyvchennia vplyvu zabrudniuiuchykh rechovyn na riven zdorovia mistsevoho naselennia.
Vplyv yakosti atmosfernoho povitria na riven zakhvoriuvannosti naselennia v m. Ternopil
Keywords: забруднення; zabrudnennia; повітря; povitria; вплив; vplyv; здоров’я; zdorovia; якість; yakist; навколишнє середовище; navkolyshnie seredovyshche