Життєвість і роль сильвомаргоантів в урбоекосистемах Дніпропетровщини - Лісовець, Олена Іванівна; Lisovets, Оlena; Решетнікова, Анна Юріївна; Reshetnikova, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті життєвість і роль сильвомаргоантів в урбоекосистемах Дніпропетровщини. Rozghlianuti zhyttievist i rol sylvomarhoantiv v urboekosystemakh Dnipropetrovshchyny.
Vitality and role of sylvomargoants in urban ecosystems of Dnipro region
Keywords: сильвомаргоант; Silvomargoant; життєвість; vitality; урбоекосистеми; urban ecosystems; зелені насадження; green spaces