Вплив протруювання насіння на урожайність пшениці озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету - Макарчук, Роман Валерійович; Makarchuk, Roman (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Уперше в умовах північного Степу України обґрунтовано оптимальний протруйник насіння для отримання високого врожаю зерна культури. Удосконалено елементи технології вирощування пшениці озимої. Upershe v umovakh pivnichnoho Stepu Ukrayiny obgruntovano optymalʹnyy protruynyk nasinnya dlya otrymannya vysokoho vrozhayu zerna kulʹtury. Udoskonaleno elementy tekhnolohiyi vyroshchuvannya pshenytsi ozymoyi.
Vplyv protruyuvannya nasinnya na urozhaynistʹ pshenytsi ozymoyi v umovakh naukovo-doslidnoho polya navchalʹno-naukovoho tsentru Dniprovsʹkoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Keywords: пшениця озима; winter wheat; сорт; variety; протруйник; disinfectant; урожайність; yield; охорона праці; labor protection; економічна ефективність; economic efficiency