Формування маркетингової системи просування продукції аграрного підприємства - Калінець, Едуард Володимирович; Kalinets, Eduard (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження виступає процес формування та функціонування маркетингової системи просування продукції аграрного підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні засади формування маркетингової системи просування продукції на основі принципів стратегічної відповідності, методів стратегічного управління та методів дослідження факторів середовища та маркетингових організаційних процесів у системі управління аграрним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є наукове обґрунтування та розробка маркетингової системи просування продукції аграрного підприємства ТОВ «Авангард», яка забезпечуватиме підвищення ефективності збутової діяльності та зміцнення конкурентоспроможності підприємства. Obiektom doslidzhennia vystupaie protses formuvannia ta funktsionuvannia marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii ahrarnoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodychni ta praktychni zasady formuvannia marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii na osnovi pryntsypiv stratehichnoi vidpovidnosti, metodiv stratehichnoho upravlinnia ta metodiv doslidzhennia faktoriv seredovyshcha ta marketynhovykh orhanizatsiinykh protsesiv u systemi upravlinnia ahrarnym pidpryiemstvom. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye naukove obgruntuvannia ta rozrobka marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii ahrarnoho pidpryiemstva TOV «Avanhard», yaka zabezpechuvatyme pidvyshchennia efektyvnosti zbutovoi diialnosti ta zmitsnennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva.
Formuvannia marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: маркетингова система; marketing system; просування продукції; product promotion; аграрні підприємства; agricultural enterprises; канали розподілу; distribution channels; асортиментна політика; assortment policy; комунікативні заходи; communication measures; аграрна продукція; agricultural products; ринок; market; споживачі; consumers