Нові інгібітори нітрифікації на основі комплексних сполук міді (ІІ) - Малоок, М. В.; Malook, M. V.; Матросов, О. С.; Matrosov, O. S.; Крамарьов, Сергій Михайлович; Kramarov, Serhii; Штеменко, О. В.; Shtemenko, O. V. (My University, 2023)
У роботі наведені результати дослідження, що були спрямовані на синтез нових інгібіторів нітрифікації на основі комплексних сполук міді (ІІ). U roboti navedeni rezultaty doslidzhennia, shcho buly spriamovani na syntez novykh inhibitoriv nitryfikatsii na osnovi kompleksnykh spoluk midi (II).
Novi inhibitory nitryfikatsii na osnovi kompleksnykh spoluk midi (II)
Keywords: 4-аміно-1,2,4-триазол; 4-amino-1,2,4-tryazol; ґрунтові бактерії; gruntovi bakterii; диціандиамід; dytsiandyamid; мідь; mid; нітрифікація; nitryfikatsiia