Аналіз способів остесинтезу у собак - Шевченко, В. В.; Shevchenko, V. V.; Білий, Дмитро Дмитрович; Beliy, Dmitry Dmitrievich; Beliy, Dmitry; Beliy, D. D.; Bely, Dmitry Dmitrievich; Bely, Dmitry; Bely, D. D.; Bilyi, D. D.; Bilyi, D.; Belyi, D. D.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Проведено аналіз сучасних способів фіксації переламів кісток у собак, визначення оптимальні для представників дрібних порід. The analysis of modern methods of fixing bone fractures in dogs, the definition of optimal for small breeds.
Analysis of methods of osteosynthesis in dogs
Білий Дмитро Дмитрович https://orcid.org/0000-0003-3896-0384
Keywords: репаративна регенерація; reparative regeneration; собаки; dogs; переломи кісток; bone fractures; остеосинтез; osteosynthesis; інтрамедулярний; intramedullary; накістковий; bone