Ефективність передпосівної інкрустації насіння сої - Черенков, Анатолій Васильович; Cherenkov, Anatoly; Крамарьов, Сергій Михайлович; Kramarʹov, Sergiy; Краснєнков, Сергій Васильович; Krasnyenkov, Sergіy; Артеменко, C.; Artemenko, S. (Українська академія аграрних наук, 2011)
Наведені результати досліджень про вплив інкрустації насіння сої ефективною сполукою фосфору, регулятором росту та комплексонатами молібдену і бору в умовах північного Степу України. The results of research on the effect of soybean seed inlay are presented an effective compound of phosphorus, growth regulator and complexonates molybdenum and boron in the northern steppe of Ukraine.
Efficiency of presowing inlay of soybean seeds
Keywords: інкрустація; inlay; протруйник; disinfectant; антистрес; anti-stress; комплексонати металів Мо та В; complexes of metals Mo and B; біоглобін; bioglobin; соя; soy