Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з розробкою спірально-гвинтового змішувача сипких кормів - Конопльов, Ігор Миколайович; Konoplov, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
У проекті підготовлено вступ, проведено аналіз виробничої діяльності го-сподарства, та зроблено висновки щодо необхідності розробки механізованої технологічної лінії для приготування кормів на відгодівельній свинофермі. На основі огляду зоотехнічних вимог здійснено розрахунок технологічної лінії. Проведено розробку вдосконалення змішувача кормів. Запропоновано заходи з покращення умов охорони праці. U proekti pidhotovleno vstup, provedeno analiz vyrobnychoi diialnosti ho-spodarstva, ta zrobleno vysnovky shchodo neobkhidnosti rozrobky mekhanizovanoi tekhnolohichnoi linii dlia pryhotuvannia kormiv na vidhodivelnii svynofermi. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh zdiisneno rozrakhunok tekhnolohichnoi linii. Provedeno rozrobku vdoskonalennia zmishuvacha kormiv. Zaproponovano zakhody z pokrashchennia umov okhorony pratsi.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na svynofermi z rozrobkoiu spiralno-hvyntovoho zmishuvacha sypkykh kormiv
Keywords: свиноферма; svynoferma; корми; kormy; змішування; zmishuvannia; спіраль; spiral; стрічка; strichka; гвинт; hvynt