Діагностика фінансового стану сільськогосподарського підприємства та напрями його покращення - Шрамко, Віталій Анатолійович; Shramko, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В ході роботи досліджено теоретико-методологічні основи діагностики фінансового стану сільськогосподарського підприємства в умовах фінансової нестабільності та напрями його покращення. V khodi roboty doslidzheno teoretyko-metodolohichni osnovy diahnostyky finansovoho stanu silskohospodarskoho pidpryiemstva v umovakh finansovoi nestabilnosti ta napriamy yoho pokrashchennia.
Diahnostyka finansovoho stanu silskohospodarskoho pidpryiemstva ta napriamy yoho pokrashchennia
Keywords: діагностика фінансового стану; financial diagnostics; доходи; income; витрати; expenditure; собівартість; cost; прибуток; profit; рентабельність; profitability; ліквідність; liquidity; фінансова стійкість; financial stability; платоспроможність; payment capacity