Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи. - Т. 1. - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Інформаційні системи і технології в аграрному секторі»; «Управління фінансово-економічно безпекою»; «Облік, аудит та аналіз в аграрному секторі»; «Особливості фінансового забезпечення аграрного виробництва»; «Інноваційні методи і технології в педагогічному процесі аграрних навчальних закладів»; «Культура професійного спілкування як складова професійної підготовки фахівців-аграріїв». Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Informatsiini systemy i tekhnolohii v ahrarnomu sektori»; «Upravlinnia finansovo-ekonomichno bezpekoiu»; «Oblik, audyt ta analiz v ahrarnomu sektori»; «Osoblyvosti finansovoho zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva»; «Innovatsiini metody i tekhnolohii v pedahohichnomu protsesi ahrarnykh navchalnykh zakladiv»; «Kultura profesiinoho spilkuvannia yak skladova profesiinoi pidhotovky fakhivtsiv-ahrariiv».
Zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoho sektoru ekonomiky: problemy, priorytety, perspektyvy
Keywords: аграрний сектор; ahrarnyi sektor; інформаційні системи і технології; informatsiini systemy i tekhnolohii; управління фінансово-економічно безпекою; upravlinnia finansovo-ekonomichno bezpekoiu; облік, аудит та аналіз; oblik, audyt ta analiz; інноваційні технології в педагогічному процесі аграрних навчальних закладів; innovatsiini tekhnolohii v pedahohichnomu protsesi ahrarnykh navchalnykh zakladiv; підготовка фахівців-аграріїв; pidhotovka fakhivtsiv-ahrariiv