Впровадження стратегії диверсифікації для формування адаптаційних можливостей підприємства - Лозовий, Денис Володимирович; Lozovyi, Denys (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом дослідження є процес впровадження стратегії диверсифікації для формування адаптаційних можливостей підприємства. Предметом дослідження є розробка теоретичних та практичних рекомендацій щодо формування та впровадження стратегії диверсифікації як механізму підвищення адаптаційних можливостей підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо впровадження стратегії диверсифікації в діяльність ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»» для підвищення його адаптаційних можливостей та забезпечення стійкого розвитку. Obiektom doslidzhennia ye protses vprovadzhennia stratehii dyversyfikatsii dlia formuvannia adaptatsiinykh mozhlyvostei pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye rozrobka teoretychnykh ta praktychnykh rekomendatsii shchodo formuvannia ta vprovadzhennia stratehii dyversyfikatsii yak mekhanizmu pidvyshchennia adaptatsiinykh mozhlyvostei pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka rekomendatsii shchodo vprovadzhennia stratehii dyversyfikatsii v diialnist TOV «Miasna fabryka «Favoryt Plius»» dlia pidvyshchennia yoho adaptatsiinykh mozhlyvostei ta zabezpechennia stiikoho rozvytku.
Vprovadzhennia stratehii dyversyfikatsii dlia formuvannia adaptatsiinykh mozhlyvostei pidpryiemstva
Keywords: диверсифікація; diversification; адаптаційні можливості; adaptation capabilities; готовність до стратегічних змін; readiness for strategic changes; регіональний розвиток; regional development; дистрибуційний центр; distribution center; інвестиційний проект; investment project; філія виробництва; production branch