Державна політика реформування аграрного сектору економіки - Кушмаєва, Вікторія; Kushmaеva, Victoriya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2009)
Визначено напрями аграрної реформи. Проаналізовано державну політику щодо аграрних перетворень в Україні. Виявлено тенденції та особливості розвитку сільського господарства за ринкових умов. Designated directly by agrarian reforms. The state policy has been analyzed as well as agrarian revisions in Ukraine. The tendencies and peculiarities of the development of the Silskoy state talent for Rink's minds have been revealed.
State policy reforming the agrarian sector of the economy
Keywords: aграрний сектор; agrarian sector; державна політика; state policy; процес трансформації; transformation process; реформа; reform; управління; management