Finalités, valeurs et les concepts clés de l’éducation plurilingue et interculturelle - Zabolotska, Iryna; Заболотська, Ірина Олександрівна (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2020)
Basic concepts, aims and values of plurilingual and intercultural education are considered. Розглядаються цілі, цінності та ключові поняття багатомовної (плюрилінгвальної) та міжкультурної освіти такі як: плюрилінгвізм, мультилінгвізм, полікультурність та мультикультурність.
Цілі, цінності та ключові поняття багатомовної (плюрилінгвальної) та міжкультурної освіти
Aims, values and key concepts of plurilingual and intercultural education
Keywords: plurilingual and intercultural education; плюрилінгвальна та міжкультурна освіта; plurilingualism; плюрилінгвізм; multilingualism; мультилінгвізм; pluriculturalism; полікультурність; interculturalism; мультикультурність