Формування державної політики забезпечення якості вищої освіти - Міньковська, Альона Вікторівна; Minkovska, Alona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розробка теоретичних та практичних рекомендацій щодо формування державної політики забезпечення якості вищої освіти.Metoiu roboty ye rozrobka teoretychnykh ta praktychnykh rekomendatsii shchodo formuvannia derzhavnoi polityky zabezpechennia yakosti vyshchoi osvity.
Formuvannia derzhavnoi polityky zabezpechennia yakosti vyshchoi osvity
Keywords: державна політика; state policy; якість освіти; quality of education; акредитація; accreditation; освітня діяльність; educational activities; заклад вищої освіти; institution of higher education