Удосконалення інноваційного менеджменту в контексті підвищення фінансово-економічної безпеки підприємства - Гулковський, Артем Дмитрович; Hulkovskyi, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування теоретичних засад і розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення інноваційного менеджменту в контексті підвищення фінансово-економічної безпеки підприємства. Об’єктом дослідження є процес управління інноваційним менеджментом на підприємстві у контексті забезпечення фінансово-економічної безпеки. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти удосконалення інноваційного менеджменту в контексті підвищення фінансово-економічної безпеки підприємства. The purpose of the study is to substantiate the theoretical foundations and develop practical recommendations for improving innovation management in the context of enhancing the financial and economic security of an enterprise. The object of the study is the process of managing innovation management at an enterprise in the context of ensuring financial and economic security. The subject of the study is the theoretical, methodological, and practical aspects of improving innovation management in the context of enhancing the financial and economic security of an enterprise.
Improvement of innovation management in the context of enhancing the financial and economic security of an enterprise
Keywords: інноваційний менеджмент; innovation management; фінансово-економічна безпека; financial and economic security; економічні ризики; economic risks; інноваційний розвиток; innovative development; стратегічне управління; strategic management; кадрова безпека; personnel security