Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур - Івченко, Марія Володимирівна; Ivchenko, Mariia Volodymyrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Дипломна робота бакалаврського ступеня вищої освіти за темою: «Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур» складається з 59 сторінок пояснювального тексту та демонстраційної частини. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota bakalavrskoho stupenia vyshchoi osvity za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur» skladaietsia z 59 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinoi chastyny. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii.
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur
Keywords: домішка; domishka; удосконалення; udoskonalennia; насіння соняшника; nasinnia soniashnyka; технологічна лінія; tekhnolohichna liniia; обладнання; obladnannia; домішки; domishky; силос; sylos; період; period; скальператор; skalperator