Полімерні композити конструкційного призначення на основі пентапласту - Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvinteva, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Вуглепластики на основі пентапласту доцільно використовувати як антифрикційні матеріали вузлів тертя, а органопластики, що містять волокна терлон і лола, можуть знайти своє практичне застосування як високоміцні зносостійкі матеріали конструкційного призначення. Vuhleplastyky na osnovi pentaplastu dotsilno vykorystovuvaty yak antyfryktsiini materialy vuzliv tertia, a orhanoplastyky, shcho mistiat volokna terlon i lola, mozhut znaity svoie praktychne zastosuvannia yak vysokomitsni znosostiiki materialy konstruktsiinoho pryznachennia.
Polymer composites of structural designation based on pentaplast
https://orcid.org/0000-0002-9091-7482 Чигвінцева О. П.
Keywords: полімерні композити; polimerni kompozyty; конструкційне призначення; konstruktsiine pryznachennia; пентапласт; pentaplast