Ефективність використання техніки при вирощуванні соняшника з енергетичною оцінкою технологій - Іваніченко, Тарас Петрович; Ivanichenko, Taras Petrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У дипломній роботі вирішена проблема обґрунтування машинно-тракторних агрегатів при вирощуванні соняшника за двома технологіями: інтенсивній та нульовій. U dyplomnii roboti vyrishena problema obgruntuvannia mashynno-traktornykh ahrehativ pry vyroshchuvanni soniashnyka za dvoma tekhnolohiiamy: intensyvnii ta nulovii.
Efektyvnist vykorystannia tekhniky pry vyroshchuvanni soniashnyka z enerhetychnoiu otsinkoiu tekhnolohii
Keywords: вирощування соняшника; vyroshchuvannia soniashnyka; використання техніки; vykorystannia tekhniky; машинно-тракторні агрегати; mashynno-traktorni ahrehaty; технології вирощування; tekhnolohii vyroshchuvannia; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist