Carbon plastic for antifrictional purposes based on metal-containing carbon fiber - Chigvintseva, Olga; Чигвінцева, Ольга Павлівна; Rula, Iryna; Рула, Ірина Василівна; Boyko, Yulіya; Бойко, Юлія Володимирівна (Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” ®ю 2023, 2023)
Considered carbon fiber for anti-friction purposes based on metal-containing carbon fiber. Розглянуте вуглепластик для антифрикційних цілей на основі металовмісного вуглецевого волокна
Вуглепластик для антифрикційних цілей на основі металовмісного вуглецевого волокна