Обґрунтування реконструкції деревних насаджень обмеженого користування 12-го кварталу міста Дніпро - Блохіна, Ілона Ігорівна; Blokhina, Ilona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Предмет дослідження: аналіз видового складу, таксаційний аналіз, оцінка стану деревних рослин, аналіз видового складу квіткових рослин на території освітніх та медичних закладів мікрорайону 12-й квартал м. Дніпро Predmet doslidzhennia: analiz vydovoho skladu, taksatsiinyi analiz, otsinka stanu derevnykh roslyn, analiz vydovoho skladu kvitkovykh roslyn na terytorii osvitnikh ta medychnykh zakladiv mikroraionu 12-y kvartal m. Dnipro
Obgruntuvannia rekonstruktsii derevnykh nasadzhen obmezhenoho korystuvannia 12-ho kvartalu mista Dnipro
Keywords: озеленення освітніх і медичних закладів; landscaping of educational and medical institutions; деревні насадження; tree plantations; видовий склад; species composition; життєвий стан; living condition; інвентаризація зелених насаджень; inventory of green plantations