Вплив страхового гербіциду геліантекс на забуряненість соняшника в умовах селянського фермерського господарства «Климчук» Дніпровського району Дніпропетровської області - Хомутовська, Діана Вікторівна; Khomutovska, Diana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета і завдання дослідження: виявити зміни забуряненості, росту й розвитку рослин, урожайності та економічної ефективності вирощування соняшника під впливом гербіциду геліантекс.Meta i zavdannia doslidzhennia: vyiavyty zminy zaburianenosti, rostu y rozvytku roslyn, urozhainosti ta ekonomichnoi efektyvnosti vyroshchuvannia soniashnyka pid vplyvom herbitsydu helianteks.
Vplyv strakhovoho herbitsydu helianteks na zaburianenist soniashnyka v umovakh selianskoho fermerskoho hospodarstva «Klymchuk» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: геліантекс; helianteks; соняшник; soniashnyk; ріст і розвиток; rist i rozvytok; урожайність; urozhainist; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist; охорона праці; okhorona pratsi