Відображення теми ідентичності та захисту батьківщини у творчості Хейтспіч - Солоділова, Олена Володимирівна; Solodilova, Olena; Сіманєнко, Анастасія Олександрівна; Simanenko, Anastasiya (Харківського політехнічного університету, 2024)
Сенс творчості Хейтспіч – заклик до національно-патричного ставлення до своєї культури, творчості, до захисту та відтворення наших духовних скарбів. Митці завжди стояли на передовій змін, криз у суспільстві, їхня творчість – це «крик душі» багатьох громадян держави, невдоволених тим розбратом зрадами, байдужістю та підкупністю, що руйнують нашу країну зсередини. Тільки свідоме ставлення до національних цінностей зможе перемогти зло. Sens tvorchosti Kheitspich – zaklyk do natsionalno-patrychnoho stavlennia do svoiei kultury, tvorchosti, do zakhystu ta vidtvorennia nashykh dukhovnykh skarbiv. Myttsi zavzhdy stoialy na peredovii zmin, kryz u suspilstvi, yikhnia tvorchist – tse «kryk dushi» bahatokh hromadian derzhavy, nevdovolenykh tym rozbratom zradamy, baiduzhistiu ta pidkupnistiu, shcho ruinuiut nashu krainu zseredyny. Tilky svidome stavlennia do natsionalnykh tsinnostei zmozhe peremohty zlo.
Vidobrazhennia temy identychnosti ta zakhystu batkivshchyny u tvorchosti Kheitspich
Keywords: Хейтспіч; Kheitspich; пісні; pisni; фольклор; folklor; вірші; virshi; пісні; pisni