Необхідність створення системи вправ для навчання студентів - філологів писемного ділового мовлення англійською мовою - Нежинець, Елеонора Володимирівна; Nezhynets Eleonora, Eleonora; Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Центр міжнародного наукового співробітництва, видавництво "ТК Меганом ", 2018)
У статті обґрунтовано необхідність створення системи вправ для навчання студентів - філологів писемного ділового мовлення англійською мовою. Проаналізовано типи вправ, окреслено вимоги до вправ на рівні завдання, виконання завдання і контролю виконання завдання. Представлено приклади вправ у межах комплексу вправ для навчання продукування ділової кореспонденції. The article substantiates the necessity of creating a system of exercises for the teaching for the teaching future philologists written English. The types of exercises are analyzed; the requirements for tasks doing and control of materials understanding are specified. Examples of exercises within the complex of exercises for the production of business correspondence are presented.
The necessity of creating a system of exercises for the teaching future philologists written English
Keywords: система вправ; system of exercises; студент-філолог; student-philologist; ділове писемне мовлення; business writing; англійська мова; English language; діловий лист; business letter; резюме; resume; факсимільне повідомлення; facsimile message