Обґрунтування процесу очищення насіння промислових конопель з метою покращення його фізико-хімічних показників якості - Тюменєв, Євгеній Вікторович; Tiumeniev, Yevhenii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
У дипломній роботі визначено фізико-хімічні показники якості насіння промислових конопель сорту «Глесія» після різних способів очищення. Найкращі результати отримано після очищення насіння промислових конопель на зерноочисній машині PETKUS К531 GIGANT. U dyplomnii roboti vyznacheno fizyko-khimichni pokaznyky yakosti nasinnia promyslovykh konopel sortu «Hlesiia» pislia riznykh sposobiv ochyshchennia. Naikrashchi rezultaty otrymano pislia ochyshchennia nasinnia promyslovykh konopel na zernoochysnii mashyni PETKUS K531 GIGANT.
Obgruntuvannia protsesu ochyshchennia nasinnia promyslovykh konopel z metoiu pokrashchennia yoho fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti
Keywords: насіння промислових конопель; nasinnia promyslovykh konopel; очищення; ochyshchennia; сепаратор; separator; чистота; chystota; олія; oliia; кислотне число; kyslotne chyslo; пероксидне число; peroksydne chyslo