Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення - Янда, Яна Анатоліївна; Yanda, Yana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia
Keywords: пребіотики; prebiotyky; цукрове печиво; tsukrove pechyvo; злаки; zlaky; кондитерські вироби; kondyterski vyroby; енергетична цінність; enerhetychna tsinnist; функціональний продукт; funktsionalnyi produkt