Формування врожайності еспарцету посівного в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОДНІПРОЦЕНТР» Новомосковського району Дніпропетровської області - Дуленко, Іван; Dulenko, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкти вивчення: багаторічна бобова трава еспарцет посівний (Onobrýchis arenária) Мета даної роботи. є розробка основних прийомів вирощування еспарцету на кормові цілі. Предмет досліджень - прийоми вирощування багаторічної бобової трави еспарцету за умов господарства. Obiekty vyvchennia: bahatorichna bobova trava espartset posivnyi (Onobrýchis arenária) Meta danoi roboty. ye rozrobka osnovnykh pryiomiv vyroshchuvannia espartsetu na kormovi tsili. Predmet doslidzhen - pryiomy vyroshchuvannia bahatorichnoi bobovoi travy espartsetu za umov hospodarstva.
Formuvannia vrozhainosti espartsetu posivnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHRODNIPROTsENTR» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: сидерат; syderat; корм для тварин; korm dlia tvaryn; багаторічна трава; bahatorichna trava; вітамінний корм; vitaminnyi korm; ґрунтозахисна культура; gruntozakhysna kultura